Özel Sayı

Cilt: 25 Sayı: ÖZEL SAYI-2, 29.12.2016

Yıl: 2016

Tam Sayı

Makaleler

Araştırma Makalesi

2. Flow Sitometri ile Çok Yıllık Buğdaygil Yem Bitkisi Genetik Kaynaklarının Karakterizasyonu

Araştırma Makalesi

5. Ana Ürün Koşullarında Yetiştirilen Bazı Yerfıstığı Çeşitlerinin Önemli Agronomik ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

8. Patateste Farklı Ortam ve Dönemlerde Yapılan Melezleme ve Melez Tohum Elde Edilmesini Etkileyen Faktörler

Araştırma Makalesi

10. Farklı Sulama Programlarının Şekerpancarında Kaliteye Etkisi

Araştırma Makalesi

20. Bazı Pamuk Melezlerinin Verim ve Lif Kalite Özelliklerinin İncelenmesi

Araştırma Makalesi

22. İkinci Ürün Koşullarında Yetiştirilen Bazı Soya Çeşitlerinin Önemli Agronomik ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

26. Harran Ovası Koşullarında Yazlık Aspir Bitkisinde Sulamanın Verim ve Yağ Kalitesi Üzerine Etkileri

Araştırma Makalesi

30. Farklı Cins Hayvan ile Otlatılan Meraların Sağlık ve Ekolojik Alan Sınıflaması

Araştırma Makalesi

32. Konya İlinde Uygulanan Yapay Mera Karışımının Verimi ve Farklı Irklardaki Kuzuların Büyüme Performansı Üzerine Etkileri

Araştırma Makalesi

36. Tokat-Kazova Ekolojik Koşullarında Bazı Çok Yıllık Yem Bitkilerinin Verim ve Kalitelerinin Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

37. Sivas Ekolojik Koşullarında Bazı Çok Yıllık Yem Bitkilerinin Verim ve Kalitelerinin Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

45. Yem Bitkileri Tarımında Üretici Davranışlarının Belirlenmesi:Isparta İli Örneği

Araştırma Makalesi

46. Azotun Silaj Verimine ve Silaj Kalitesine Etkisi

Araştırma Makalesi

50. İklim Değişikliğinin Haşhaş (Papaver somniferum L.) Üretim Alanlarına Etkisi

Araştırma Makalesi

52. Safran (Crocus sativus L.) Bitkisinde Farklı Hormon Ön Muamele ve Sürelerinin Korm Çoğaltımı Üzerine Etkileri

Araştırma Makalesi

54. Katı ve Sıvı Taşıyıcı Kullanılarak Bitki Gelişmesini Teşvik Edici Bakteri Esaslı Formülasyon Geliştirilmesi ve Çay Gelişme Parametreleri ve Enzim Aktivitesine Etkisinin Değerlendirilmesi

Derleme

57. Şeker Pancarından Biyoetanol Üretimi